Forum muzyczne radia internetowego
http://hyperupload.com/download/028ae15 … 9.rar.html
Macie tu programik do upiekszenia pulpitu. Po sciagnieciu wystarczy zmienic rozszezenie na .rar i wypakowac i gotowe
POLECAM BARDDZO FAJNA SPRAWA:
Po instalacji crackujemy program. przy pierwszym uruchomieniu poprosi o cd keya (wpisujemy byle jakie cyfry)
....:::: Świecąc Przykładem poprawiasz Bilans energetyczny Kraju :::::.....
Koniec SPAMU Sonik waruje xD
normalnie przewypasione ssam to
Administrator
zajefajne xD
ja sie bawiłem porossypywałem ikonki i nieumiałem ich poukładać
Administrator
w sumie juz potrafie wszystko, zmienilem sobie tlo na wlasne, ikonki umiem powiekszac i pomniejszac, i takie tam niewiem tylko jak ustawiac ikonki zeby staly oparte o jakąś sciane
a ja nie umiem ich automatycznie poukładać (porozmieszczać) bo mi sie porozpierniczały
w nim niema automatycznego ukladania ikon najwyrzej bediesz mial bajzel albo recznie ukladanie ;p
Użytkownik
To głównie do zabawy... Tylko na chwilke xD Ale spoko programik
fajne, ale mało to funkcjonalne jak dla mnie, ja wole pulpity Liniux'a z nakładką co najwyżej Visty takie jak ten np. http://youtube.com/watch?v=V1lWRBsLDgQ
Ostatnio edytowany przez ZiBi (2008-03-28 22:08:52)
no musze przyznac na filmiku jest super pulpit ale ja osobiscie nielubie Visty bo malo gierek na niej chodzi xD
mialem ja przez 2 miechy i mi sie znudzila ;p
Sonik napisał:
no musze przyznac na filmiku jest super pulpit ale ja osobiscie nielubie Visty bo malo gierek na niej chodzi xD
mialem ja przez 2 miechy i mi sie znudzila ;p
ale to nie jest VISTA tylko linux i na nim nieodpalisz zadenj gryxDxD jesli nie potrafisz, a siedzac juz w tym troche zauważyłem że malo osb potrafi np. odpalic GTA SA w Linuxie, ale gdy juz opanujesz Linux'a uznasz Windowsa za śmiec na dysku... xD